Stadionul CSO Cugir, ultimele pregătiri pentru meciurile din liga a III-a

19 august 2013 12:190 comments

stadionPromovarea în liga a III-a a echipei de fotbal Metalurgistul Cugir a fost o bucurie în oraşul de la Poalele Drăganei, dar în acelaşi timp a impus intervenţia rapidă a autorităţilor locale.
S-au realizat mai multe lucrări: îndreptarea denivelărilor de la mijlocul terenului, lucrare care a fost demarată săptămâna trecută fiind decopertată zona centrală. De asemenea, gazonul a fost înlăturat pe o suprafaţă de 1.700 metri pătraţi pentru a putea fi executate lucrările de nivelare necesare, urmând ca la finalizarea acestora, pe suprafaţa respectivă să fie instalat alt gazon. Reprezentanţii Primăriei ne-au spus că pe restul terenului se vor face supraînsămânţări şi alte tratamente fitosanitare, urmând ca în viitor peluza stadionului să beneficieze de o îngrijire calitativă, întrucât va fi montată o instalaţie de irigat automatizată, ce va asigura udarea uniformă a gazonului.
O altă investiţie o reprezintă montarea a 250 de scaune, o altă condiţie necesară licenţierii. Toate aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârşitul lunii, când reprezentanţii FRF vor fi prezenţi la Cugir pentru omologarea terenului în conformitate cu cerinţele care se impun pentru liga a III-a.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com