Surpriză de proporţii pe stadionul „Cetate”

30 septembrie 2012 13:250 comments

Unirea Alba Iulia a făcut instrucţie cu CS Mioveni, formaţie care venea pe „Cetate” în căutarea victoriei, dar elevii pregătiţi de Stelian Gherman au trecut peste toate vicisitudinile existente la club şi au reuşit să producă o nouă surpriză.
Echipa lui Gherman a început partida cum nu se putea mai bine, Istrate l-a învins pe Remus Dănălache cu un şut de la 20 de metri, mingea a fost deviată de un apărător al oaspeţilor şi s-a oprit în plasa porţii lui Dănălache.
În minutul 37, Călin Tiut a dat mari emoţii suporterilor albaiulieni. Acesta l-a faultat în careu pe Năstăsie, dar execuţia lui Emil Dică de la punctul cu var nu l-a putut păcăli pe Călin Tiut.
În minutul 59, Unirea Alba Iulia avea să conducă cu 2-0 după ce Petrescu l-a învins pe Dănălache după o combinaţie frumoasă a elevilor lui Stelian Gherman. Avea să fie 3-0 pentru Unirea Alba Iulia după ce Tudor Mândruşcă a înscris cu o lovitură de cap . În minutul 63, Dică s-a distrat cu apărarea albaiuliană şi l-a învins pe Tiut cu un şut sub transversală.
În urma succesului de la Alba Iulia, „alb-negrii” au acumulat 9 puncte. Etapa viitoare Unirea Alba Iulia va sta.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com