Tereza Brantlova: ”Sunt fericită să vin la Alba Iulia. Ştiu câteva lucruri despre România”

24 iunie 2012 14:280 comments

CS Universitatea a parafat un nou contract. Este vorba de transferul conducătorului de joc, Tereza Brantlova, în vârstă de 29 de ani (născută pe 28 octombrie 1982). Sportiva din Cehia a semnat pe un sezon cu CS Universitatea Alba Iulia.
Contactată telefonic în Cehia, Tereza Brantlova (1,72 metri şi 69 kg) a confirmat personal mutarea.
”Sunt fericită că voi veni acolo, sper să fac cel mai bun sezon al meu. Deocamdată este prea devreme să vorbim mai multe despre acest lucru. Am semnat pe un sezon, iar toate informaţiile pe care le am despre echipă mi-au fost transmise de antrenorul echipei. Despre România ştiu câteva lucruri, acum urmează să mă documentez pentru că oriunde merg îmi place să am câteva informaţii despre locul respectiv”, a declarat Tereza Brantlova, noua achiziţie a echipei CS Universitatea Alba Iulia.
Baschetbalista vine din Spania, de la echipa Cadi La Seu. Sportiva a cochetat şi cu reprezentativa Cehiei, iar acum va veni la Alba Iulia, unde va evolua pe postul de coordonator de joc.
Chiar dacă cei din staff-ul echipei nu au confirmat mutarea, rectorul Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a confirmat transferul sportivei Tereza Brantlova, dar şi pe cel al Jovanei Vukoje de la Bega Timişoara.
”Ne vom lupta pentru locurile 1-4, staff-ul tehnic se ocupă de transferuri, vrem să construim o echipă care ne permite îndeplinirea obiectivului”, a declarat Daniel Breaz.
Pe lângă baschet, Tereza Brantlova mai este pasionată de ski şi karate, fotografie, îi place să înveţe alte limbi străine, iar în timpul liber îi place să călătorească.
În cazul Terezei Brantlova, trebuie menţionat faptul că, pe lângă calităţile baschetbalistice de care dispune, trebuie remarcată şi frumuseţea sportivei de 29 de ani.
În tabăra echipei CS Universitatea totul se desfăşoară în mare secret, toate informaţiile despre mutările din această vară sunt greu de obţinut.

Baschetbalistă şi prezentatoare TV
Tereza Brantlova nu este departe nici de lumea showbiz-ului. Aceasta a prezentat în repetare rânduri pentru Czech TV ştiri sau diverse evenimente sportive, iar aceasta a comentat campionatul european de baschet din Polonia, dar şi alte evenimente.
FOTO: Terezabrantlova.com
Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com