Turneu de şah la Cugir

5 martie 2012 15:360 comments

Turneul local de şah de la Cugir s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică, sub denumirea de Cupa Primăverii la Şah, Cugir 2012.Turneul s-a disputat la Clubul Copiilor din incinta Colegiului Naţional ”David Prodan” din Cugir şi la start au fost prezenţi 40 de competitori, structuraţi pe 6 categorii de vârstă.
În competiţie au intrat veterani peste 70 de ani, seniori şi copii cu vârste cuprinse între 8 ani şi 14 ani. Au avut loc 9 partide, a câte 20 de minute fiecare. Organizatorul evenimentului a fost Clubul Orăşenesc Cugir, coordonat de profesorul Vasile Lupu şi fiul acestuia, Ovidiu Lupu. Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul oraşului Cugir, Adrian Teban şi preşedintele Clubului Orăşenesc Cugir, Adrian Mihai.
Premiile au constat în cupe simbolice şi diplome de participare. Primarul Adrian Teban a declarat că Primăria, alături de CSO Cugir vor încerca să susţină această disciplină şi performanţa în cadrul acestui sport. A încheiat cu un dictonul roman: “Glorie învingătorilor, onoare învinşilor”.
”Şahul începe să aibă cât mai mulţi adepţi la Cugir, mai ales în rândul tinerilor. Vom încerca, alături de Primăria şi CSO Cugir, să susţinem această activitate”, a declarat primarul oraşului Cugir, Adrian Teban. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com