Turneu semifinal la Blaj

17 martie 2011 00:030 comments

În perioada 16-20 martie, la Blaj va avea loc Turneul Semifinal al Campionatului Naţional de Volei la categoria juniori. Alături de formaţia locală CSŞ Blaj, la turneu mai sunt aşteptate şi alte reprezentante ale unor oraşe precum Baia Mare, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Botoşani, dar şi Bucureşti.
Programul gazdelor va cuprinde câte un joc în fiecare zi, partidele debutând la ora 14:00, de miercuri şi până vineri, iar sâmbătă şi duminică între orele 9.00-14.00.
În urma tragerilor la sorţi, CSŞ Blaj va disputa cel de-al doilea joc al zilei.
Conform tragerii la sorţi, CSS Blaj dispută al doilea meci al zilei. ”Suntem la a treia competiţie din Campionatul Naţional pentru disciplina sportivă volei pe care o organizăm la Blaj. Interesul nostru pentru dezvoltarea sportului juvenil, dar mai ales a voleiului ca sport reprezentativ al oraşului dă deja roade. Competiţia de faţă este la categoria cea mai înaintată de vârstă la care clubul nostru s-a înscris şi ne dorim un rezultat cât mai bun care să confirme eforturile pe care le depune administratţa publică locală în acest domeniu”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.
Echipa de juniori a CSŞ Blaj este la prima calificare într-un turneu semifinal după mai bine de 20 de ani. ”Cu siguranţă că ne dorim un rezultat cât mai bun, ne dorim meciuri frumoase, cu atât mai mult cu cât jucăm în faţa propriilor suporteri.Cu toate acestea, suntem în aceeaşi măsură şi foarte realişti în ceea ce priveşte valoarea echipei noastre”, a declarat antrenorul Alexandru Man.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com