Ultimul meci al sezonului pentru alb-negri

24 mai 2012 15:020 comments

Unirea Alba Iulia va disputa, sâmbătă, la Bucureşti, partida cu Juventus, echipă retrogradată deja în Liga a III-a. Fără Ciofu, Grozav, Bumbac şi Florea, antrenorul Stelian Gherman speră să obţină măcar un punct la Bucureşti.
După victoria cu FC Argeş, la Alba Iulia, echipa ar dori să încheie cu dreptul sezonul, în ciuda restanţelor financiare pe care le mai au de primit jucătorii şi antrenorii.
”Am ajuns şi la finalul acestui campionat, deşi mai sunt două etape, ţinând cont că Turda s-a retras, noi am obţinut trei puncte. Jucăm la Juventus Bucureşti, echipă retrogradată, sperăm să obţinem un punct şi să nu repetăm meciul de la Deva”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.
Partida de la Bucureşti reprezintă o oportunitate de afirmare şi pentru tinerii jucători, deoarece în tribunele stadionului vor fi impresari ai echipelor din Bucureşti. ”Tinerii trebuie să ţină cont că au o şansă să fie văzuţi, deoarece vor veni oameni să-i vadă. Este vorba despre Stan, am discutat cu cei de la Bucureşti. Schuller este cunoscut, sper ca noi să putem să facem un meci bun şi să aducem trei puncte”, a mai spus Gherman.
Partida dintre Juventus Bucureşti şi Unirea Alba Iulia va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com