Unirea Alba Iulia – CFR Simeria 1-0, (0-0)

4 martie 2012 10:370 comments

Meci slab făcut de Unirea Alba Iulia şi CFR Simeria, pe Stadionul ”Pielarul” din Sebeş. În prima repriză, ocaziile au fost puţine la cele două porţi, iar Mureşan şi Pepenar de la oaspeţi au fost aproape de a marca. Scorul pauzei a fost 0-0, pentru ca în actul secund Pecarov să puncteze pentru 1-0, fază la care oaspeţii au cerut fault în atac (pe bună dreptate) în minutul 53, în urma unei pase date de Petrescu.
Trupa lui Gherman nu a arătat mare lucru în jocul cu divizionara terţă, CFR Simeria, ba mai mult, în debutul părţii a doua, echipa antrenată de fostul portar al Unirii, Marius Opric a fost aproape de a marca.
Unirea Alba Iulia a jucat cu: Pascal – Schuller, Bumbac, Șerban, Bucurică – Oara, Militaru, Pleniceanu, Petrescu – Mureşan Pecarov. Au mai intrat: Lasc, Potopea, Negură, Ciofu, Grozav, Stan, Ianc, Oprea.
În săptămâna următoare, Unirea Alba Iulia va mai disputa un meci de pregătire, adversarul cel mai probabil fiind, Luceafărul Oradea.

Arţăgoşi doar la încăierare

Chiar dacă nu au arătat mare lucru pe teren, cele două echipe s-au dovedit a fi mai pricepute la scandal. Imediat după marcarea golului, fundaşul Bogdan Bucurică a driblat un adversar, jucătorul Simeriei l-a faultat pe fundaşul Bucurică, iar acesta l-a îmbrâncit pe fotbalistul divizionarei terţe, provocând o încăierare generală.
Tot în această iarnă, tot în urma unui fault la Bucurică, disputa dintre Unirea Alba Iulia şi FC Cisnădie s-a întrerupt, în urma unei faze similare.

l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com