Unirea Alba Iulia – Chindia Târgovişte, 0-1

13 mai 2012 15:130 comments

Unirea Alba Iulia a pierdut, sâmbătă, în faţa a aproximativ 250 de spectatori, cu 1-0, în faţa echipei Chindia Târgovişte. Prima repriză a fost la discreţia echipei din Târgovişte, formaţie care a avut 4-5 ocazii clare de a marca, iar în minutul 26, fostul jucător al Unirii Alba Iulia, Boby Verdeş, a deschis scorul.
Antrenorul Stelian Gherman a început partida fără Constantin Bumbac, fotbalist care a intrat, din câte se pare, în dizgraţiile antrenorului albaiulian. În prima repriză, portarul Adrian Pascal a limitat proporţiile scorului, în vreme ce elevii lui Gherman au dat primul şut pe poartă, în minutul 45, când Florea a încercat să marcheze, iar Perianu a respins; mingea a ajuns la Mureşan şi acesta din urmă a tras peste poartă.
Partea secundă a început cu dominarea Unirii, dar nici târgoviştenii nu s-au lăsat mai prejos. Au trimis mingea în bară, din lovitură liberă. Mureşan a ratat şi el în partea secundă, iar forcing-ul ofensiv al Chindiei a fost stopat de ocaziile uniriştilor.

Dispută suspectă pe ”Cetate”? Meci blocat de casele de pariuri

Casele de pariuri din România au blocat în ziua meciului partida dintre Unirea Alba Iulia – Chindia Târgovişte. Dacă vineri cotele erau egale, 2,45 pentru victoria ambelor echipe, sâmbătă, Unirea Alba Iulia avea o cotă de 3,50, iar Chindia 1,80. În general, astfel de meciuri sunt ”blocate” de casele de pariuri, din cauza sumelor uriaşe pariate pe una din cele două combatante.

Flavius Stoican, luat ”la mână” de galerie

În partida de la Alba Iulia, Chindia Târgovişte a beneficiat de un grup de aproximativ 40 de susţinători. Aceştia nu au uitat că echipa lor nu trece prin cele mai bune momente, iar ultraşii din Târgovişte l-au taxat pe Stoican pentru acest lucru. ”Stoicane te-ntrebăm, oare când mai câştigăm”, a fost unul dintre sloganurile preferate ale galeriei venite din Târgovişte.
Golul lui Verdeş i-a mai liniştit pe fanii Chindiei, dar chiar şi aşa echipa lor nu a arătat ca o adevărată pretendentă la Liga I.
Unirea Alba Iulia: Pascal (cpt) – N. Oltean, Schuller, Potopea, M. Oprea – Cl. Oară, Negură, Pleniceanu, Ianc – Pecarov, S. Mureşan. Rezerve: Lasc – I. Stan, Bumbac, Ciofu, I. Grozav, Militaru, V. Florea. Antrenor: Stelian Gherman
Chindia Târgovişte: Perianu (cpt.) – D. Pătru, S. Buşu, C. Dinu, Morariu, G. Honciu – I. Şerban, R. Dobre, Cr. Poiană, – B. Verdeş, Negoescu. Rezerve: Omuţ – Banu, I. Radu, C. Calu, B. Gavrilă. Antrenor: Flavius Stoican.
Unirea Alba Iulia a rămas pe locul 10 în urma acestui eşec, în vreme ce Chindia continuă să spere la locul trei, ocupat de Gaz Metan Severin. Elevii lui Gherman vor juca în runda următoare, ce va avea loc miercuri, cu Mureşul Deva.

Uniriştii, supăraţi că nu şi-au încasat salariile

Fotbaliştii echipei Unirea Alba Iulia sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au încasat salariile de două luni.
”Noi am vrut să vină vineri să povestim cu ei. Mai sunt două săptămâni şi plecăm în vacanţă. Nu ştim ce facem, mai e nevoie de noi, nu mai e nevoie de noi? Nici apă plată nu avem, e frustrant să ştii că am jucat la Luceafărul, ei joacă pe 20 de milioane”, a declarat Adrian Pascal, portarul Unirii Alba Iulia.
Portarul Unirii Alba Iulia nu a comentat episodul cu casa de pariuri, însă a făcut chiar o glumă: ”Nu ştiu ce să zic, habar nu am, nu-mi explic de ce a fost blocat meciul. Problema la noi e că noi n-avem nici 10 lei să pariem”, a mai spus portarul Unirii.
Adrian Pascal a ajuns la o înţelegere cu Clubul Unirea, dar acesta nu ştie dacă în vară va continua la Alba Iulia. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com