Unirea Alba Iulia – FC Argeş Piteşti, 4-0

20 mai 2012 15:330 comments

Unirea Alba Iulia a făcut spectacol la ultima reprezentaţie pe Stadionul ”Cetate”. Trupa pregătită de Stelian Gherman s- a distrat cu FC Argeş, echipă pe care a învins-o cu 4-0, datorită golurilor marcate de Florea, Mureşan, Negură şi Şerban. După ruşinea de la Deva , alb-negrii s-au reabilitat şi au făcut spectacol pe propriul teren, luându-şi revanşa pentru remiza de miercuri.
În prima repriză, cele două echipe au oferit un joc echilibrat, dominat uşor de trupa lui Gherman. În minutul 14, Voicu Florea a înscris în urma unei erori a portarului Fundulea. Tot în prima parte a meciului, albaiulienii au mai ratat câteva oportunităţi bune de a marca.
În partea secundă, Unirea s-a dezlănţuit şi a mai marcat de trei ori, iar ocaziile au curs doar la o poartă. În urma acestui succes, trupa lui Stelian Gherman a acumulat 35 de puncte şi va juca etapa viitoare cu Juventus Bucureşti.

Când meciul nu e pus la pariuri…
Unirea Alba Iulia a arătat o cu totul altă faţă, după prestaţiile şterse cu Chindia Târgovişte şi Mureşul Deva. Echipa lui Stelian Gherman a jucat relaxat şi a oferit un meci plăcut celor prezenţi în tribune, arătând că echipa poate evolua excelent, dar unul dintre argumente poate fi dat de faptul că partida de pe ”Cetate” nu a fost inclusă în oferta caselor de pariuri.
Unirea: Pascal (cpt.) – Schuller, I. Şerban, Bumbac, M. Oprea – Oara, Negură, Pleniceanu, V. Florea – S. Mureşan, M. Petrescu. Rezerve: Lasc – N. Oltean, I. Stan, Potopea, Ciofu, Pecarov, Contor. Antrenor: Stelian Gherman. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com