Unirea Alba Iulia – FC Bihor Oradea. Selagea vine în postura de adversar

22 martie 2012 19:260 comments

După remiza obţinută în prima rundă din retur, trupa lui Stelian Gherman nu concepe alt rezultat în faţa propriilor suporteri decât victoria, mai ales că FC Bihor nu pare a fi în cea mai bună perioadă.
”Un meci greu pentru că jucăm acasă. Am mari probleme în a forma primul 11. Oradea vine după un meci pierdut acasă. Şi cum ştiţi, noi am avut mari probleme în tur pentru meciurile jucate acasă. Sper ca jucătorii care vor intra în primul ”11” să realizeze că punctul câştigat la Vâlcea este foarte important şi să nu-l lăsăm să plece”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.
Nici problemele de lot nu au lipsit în această săptămână la Unirea. ”Am avut în această sătpămână probleme cu Bumbac, o viroză puternică, probleme cu Bucurică, suspendat este Şerban, este dificil să alcătuiesc un prim ”11”, a mai spus Gherman.
Antrenorul albaiulienilor consideră că principalul pericol în partida de sâmbătă este echipa orădenilor şi nu un jucător anume. ”Echipa, în afară de Barcelona şi Bayern Munchen nu cred că în România putem vorbi de un jucător care să câştige de unul singur un meci”, a mai adăugat Gherman.
Deşi a condus la Vâlcea, uniriştii s-au văzut egalaţi, iar antrenorul Stelian Gherman speră ca elevii lui să nu mai repete isprava de la Vâlcea. Partida de la Alba Iulia va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, iar preţul biletelor va fi de 5 lei, intrare generală.

Meci aparte pentru Selagea
Mijlocaşul albaiulian Ciprian Selagea va avea parte de un meci special sâmbătă contra fostei sale echipe. ”E un meci aparte pentru mine, este pentru prima dată când vin în postură de adversar la Alba Iulia. Mă voi motiva suplimentar, dar nu am nimănui nici o palmă de dat, am foarte mulţi prieteni la Alba”, a declarat Ciprian Selagea, mijlocaş FC Bihor Oradea.
Echipa probabilă: Pascal – Oltean, Bumbac, Schuller, Bucurică – Oară, Pleniceanu, Militaru, V.Florea – Mureşan, Pecarov. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com