Unirea Alba Iulia – FC Maramureş Baia Mare 1-0

2 mai 2012 15:500 comments

În urma succesului cu FC Baia Mare, echipa antrenată de Stelian Gherman a acumulat 31 de puncte şi a rămas pe locul 10.
Unirea Alba Iulia s-a impus luni în faţa propriilor suporteri în partida cu FC Baia Mare cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Claudiu Oară în minutul 41. Succesul cu Baia Mare a venit după o pauză de şase meciuri, timp în care Unirea a acumulat doar două puncte.
Succesul cu FC Maramureş Baia Mare i-a scutit pe jucători de eventuale sancţiuni, iar antrenorul Gherman a scăpat de presiunea eventualei demiteri.
Cele două formaţii au început bine partida, dar ambele echipe au ratat oportunităţi bune de a marca. Mai întâi FC Maramureş Baia Mare a trimis mingea în transversală prin Deac, iar la poarta lui Danciu, Ianc şi Olteanu au lovit şi ei bara.
În repriza secundă, băimărenii nu au contat în atac, în vreme ce Unirea a avut unele tentative de a-şi majora diferenţa înregistrată pe tabelă. În minutul 72, echipa vizitatoare a mai trimis o dată mingea în bara transversală.
În urma succesului cu FC Baia Mare, echipa antrenată de Stelian Gherman a acumulat 31 de puncte şi a rămas pe locul 10. ”Mă bucur pentru cele trei puncte câştigate astăzi cu o echipă pe care mulţi o considerau destul de modestă. Am avut un meci bunicel pe anumite porţiuni, din păcate suferim şi cred că acesta este un semnal de alarmă pentru următoarele meciuri. Jucătorii, din păcate, s-au văzut deja cu campionatul rezolvat şi au fost mai puţin atenţi la meciurile de acasă. Oricum, îi felicit pentru cele trei puncte”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.
Unirea: Pascal (cpt.) – Schuller, I. Şerban, Potopea, M. Oprea – N. Oltean, Pleniceanu, Negură, Ianc – Cl. Oară, M. Petrescu.Rezerve: Lasc – Bumbac, Pecarov, D. Militaru, I. Stan, Ciofu, I. Grozav .Antrenor: Stelian Gherman
FC Maramureş: G. Danciu – Hodor, Istrofor, D. Toma, De Rosa – Fritea (cpt.), A. Roman, V. Pop, M. Feraru – M. Deac, M. Tănasă. Rezerve: Ghe. Mârza – P. Negrea, P. Kausz, P. Achim, Sidney, G. Vîrdaru. Antrenor: Romulus Buia
În etapa următoare, Unirea Alba Iulia va juca în deplasare cu Luceafărul Oradea, partidă în care antrenorul Stelian Gherman va putea conta şi pe serviciile lui Silviu Mureşan.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com