Unirea Alba Iulia – Gloria Bistriţa 1-2

17 aprilie 2012 13:480 comments

Unirea Alba Iulia a pierdut în Vinerea Mare pe propriul teren contra liderului Gloria Bistriţa. Elevii lui Stelian Gherman au jucat bine în debut, dar la pauză Gloria Bistriţa a condus cu 1-0 şi în repriza secundă Pecarov a restabilit egalitatea. În minutul 90+3, Gloria Bistriţa a primit lovitură de la 11 metri, transformată de Predescu.
Uniriştii au început curajos partida cu Gloria Bistriţa şi au ratat câteva oportunităţi de a marca în prima repriză, dar, din păcate, în ultimele minute, Predescu de la Bistriţa a deschis scorul pe ”Cetate”. Profitând de plasamentul greşit al lui Bumbac, acesta a rămas singur cu Pascal şi l-a învins pe portarul ”alb-negrilor”.
Actul secund a debutat cu echipa oaspete în atac, iar Stelian Gherman a încercat să forţeze în ofensivă, schimbându-l pe Militaru cu Pecarov. Portarul Pascal a mai limitat proporţiile scorului, acesta având câteva intervenţii salvatoare în actul secund al jocului. În minutul 61, Dejan Pecarov a reuşit să restabilească egalitatea, la numai 5 minute după ce a fost introdus pe teren. În minutul 90+3, Pascal a avut o ieşire eronată şi a faultat în careu, iar centralul a dictat penalty pentru bistriţeni.
În minutul 73, Unirea Alba Iulia rămas în 10 oameni; Silviu Mureşan a văzut direct cartonaşul roşu, după ce a lovit cu cotul un adversar. După ultimul fluier, portarul Pascal a văzut şi el cartonaş roşu, după câteva discuţii cu centralul Marius Omuş.
Iată cele două distribuţii:
Unirea: Pascal (cpt) – N. Oltean, I. Şerban, Bumbac, M. Oprea – Oară, Pleniceanu, Militaru, Petrescu – V. Florea, S. Mureşan. Rezerve: Lasc – Schuller, Potopea, Pecarov, Negură, Ianc, Ciofu. Antrenor: Stelian Gherman
Gloria Bistriţa: A. Bota – Peteleu, V. Năstase (cpt.), D. Stan, I. Costache – Tudose, P. Anton – Predescu, Feher, Cafasso – Silvăşan. Rezerve: Lăzăreanu – Ţârcă, Pădurariu, Jarda, Curtuiuş, Isac, Traşcă. Antrenor: Nicolae Manea

Echipamente noi pentru Unirea Alba Iulia de la RMGC
Unirea Alba Iulia şi-a inaugurat la meciul de vineri un nou set de echipament alb cu dungi negre pe lateral, oferit de “Roşia Montană Gold Corporation” şi produs de firma “Ancada”.
Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com