Unirea Alba Iulia joacă amical cu Sănătatea Cluj

3 octombrie 2012 16:380 comments

Antrenorul Stelian Gherman profită din plin de faptul că, sâmbătă, echipa pe care o pregăteşte va sta. Acesta le-a dat liber până miercuri dimineaţă fotbaliştilor iar, la finele săptămânii, gruparea din Alba Iulia va juca un amical cu Sănătatea Cluj.
Partida ar putea avea loc vineri sau sâmbătă pe Stadionul „Cetate”, iar o altă locaţie vehiculată a fost “Cluj Arena”, pentru partida amicală. După această săptămână de pauză, Unirea Alba Iulia va juca în deplasare la echipa aflată pe locul secund în ierarhia Ligii a II-a, Seria a II-a, Corona Braşov.
Trebuie menţionat că în aceste zile fotbalistul Radu Contor şi-a depus memoriu la FRF pentru neplata ratelor contractuale şi aşteaptă să devină liber de contract.
Preşedintele Mihai Dăscălescu a preferat să nu comenteze decizia fotbalistului albaiulian: „E decizia lui. Pot eu să comentez decizia lui Contor? Noi l-am ajutat dacă el a luat decizia asta, eu nu pot să ţin pe nimeni cu forţa”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedinte executiv FC Unirea Alba Iulia.
Radu Contor are 17 ani şi evoluează pe postul de mijlocaş central, iar la FC Unirea Alba Iulia a fost descoperit de Vasile Ursu, antrenor alături de care a făcut primii paşi în fotbal.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com