Unirea Alba Iulia – Luceafărul Oradea 0-3

28 octombrie 2012 17:370 comments

Unirea Alba Iulia a pierdut sâmbătă primul meci de pe propriul teren din acest sezon. Sebastian Ianc a deschis scorul în minutul 43, stabilind scorul pauzei. Stelian Gherman nu a putut conta pe Bumbac, Bucurică, Petrescu, în vreme ce Mureşan nu s-a prezentat la stadion.
Unirea Alba Iulia a început bine jocul de pe „Cetate”, Tudor Mândruşcă a trimis mingea în bara lui porţii lui Miron. În minutul 42 Tiut a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Sebastian Ianc, acelaşi Ianc avea să deschidă scorul trei minute mai târziu. Acesta a scăpat în partea stângă şi l-a învins pe Tiut cu un şut la colţul lung.
Avea să fie 0-2 în minutul 61. Ianc scapă singur cu Tiut îi pasează lui Roşu care a îndeplinit o simplă formalitate.
Umilinţa a atins cote maxime pe „Cetate” când Roşu a înscris pentru 3-0, după ce l-a culcat pe Tiut.
Unirea Alba Iulia: Tiut – Olar, Stan, Rondak, St. Ianc – Fulea, Găldean, Negruţ, Istrate – Oară, Mândruşcă. Rezerve: Pascal – Moga, Man, Cotolan, Constantea, N. Rus, Bretoiu. Antrenor: Stelian Gherman
Luceafărul: Miron – Mintaş, Pocean, A. Achim, Popescu – Bundea, Seb. Ianc, Muntean, Letan – Haş, C. Roşu. Rezerve: Sg. Ghilea – N. Roşu, Ov. Ghilea, Blănaru, Lupuţ, Bogdan, Svarczkopf. Antrenor: Călin Moldovan
Cel mai probabil partida de sâmbătă a fost ultima din istoria „alb-negrilor”. Sătul de restanţele financiare, antrenorul Stelian Gherman nu s-a ridicat de pe bancă. Probabil în acest fel şi-a manifestat şi Gherman nemulţumirea faţă de situaţia existentă la club.

Stelian Gherman a plecat de la Unirea Alba Iulia: „De mine nu-şi bate nimeni joc în fotbal”

Unirea Alba Iulia a rămas fără antrenor după eşecul cu Luceafărul Oradea. Echipa lui Gherman a pierdut 0-3, iar nemulţumit de faptul că cineva ar fi intervenit înainte de meci asupra echipei l-a determiant pe Gherman să plece de la Alba Iulia.
„De mine nu-şi bate nimeni joc în fotbal. Nu sunt sclavul nimănui. Las termen până marţi să se rezolve problemele. De mine nu-şi bate joc nimeni în sport şi în fotbal. Nu poate să vină nimeni să-mi spună. Nu e normal să vii cu o oră jumătate înainte de meci să îmi spui cine joacă cine nu ”, a declarat Gherman.
Cel mai probabil Vasile Trifan ar fi intervenit asupra celor care vor face parte din lot sau nu.

Nemulţumiţi de banii pe care i-au primit înainte de meciul cu Luceafărul Oradea, mai mulţi fotbalişti din lotul antrenat de Stelian Gherman au refuzat să joace sâmbătă cu Luceafărul Oradea.
Bumbac, Oprea, Bucurică, Petrescu sunt ”accidentaţi” şi Mureşan (ultimul nu s-a prezentat la stadion), toţi aceşti fotbalişti au refuzat să joace fiind nemulţumiţi de sumele pe care le-a primit înainte de joc. Mai trebuie adăugat că deşi se încearcă salvarea echipei toţi aceşti fotbalişti au preferat să nu joace pericliteze rezultatul de la jocul cu Luceafărul.
De apreciat au fost însă Oară, Istrate, Stan, Ianc, Găldean, fotbalişti care trebuie apreciaţi pentru că deşi neplătiţi au intrat în teren şi şi-au făcut datoria.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com