Victorie clară pentur CSU II Alba Iulia

13 februarie 2012 16:500 comments

Divizionara secundă CS Universitatea II Alba Iulia a câştigat “la pas” disputa cu CSM Râmnicu Vâlcea. Scorul final 94-39 (24-5, 28-10, 28-9 şi 14-15) a arătat victoria lipsită de emoţii pentru trupa pregătită de Nicuşor Marcu.
Jocul fără emoţii a curs de la un capăt la celălalt în favoarea echipei noastre, scorul la pauză fiind 52-15.
Echipa din Alba Iulia se află pe prima poziţie în clasament, fiind fără înfrângere în Divizia B la baschet feminin.
Pentru echipa CS Universitatea Alba Iulia au marcat: Elisabeta Crecan 17, Carmen Negru 14, Oana Precup 13, Luminiţa Manta 13, Iulia Taltabet 9, Bianca Voica 7, Corina Ceauşu 4, Daniela Enache 4, Iuliana Petrifălean 4, Florina Palco 4, Andreea Beldian 3, Cristina Albu 2.
Meciul a fost unul de relaxare pentru baschetbalistele de la CS Universitatea II, sportivele nefiind serios puse la treabă. ”Nu a fost cel mai greu meci pe care l-am jucat, dar l-am jucat cu seriozitate şi a fost bine. Avem emoţii pentru următorul meci. Aceste meciuri ne dau încredere, ne fac să avem meciuri în picioare”, a declarat Oana Precup, baschetbalistă CS Universitatea II Alba Iulia.
Antrenorul echipei secunde, Nicuşor Marcu s-a declarat mulţumit la finalul jocului de evoluţia fetelor sale. ”A fost un meci mai uşor, având în vedere că echipa din Vâlcea a avut două jucătoare accidentate, a fost un joc foarte reuşit. Ultimul sfert a fost cu junioarele, le-am dat sarcini şi a fost o reuşită”, a declarat Nicuşor Marcu, antrenor principal CS Universitatea II Alba Iulia.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com