Viitorul Unirea a renunţat la locul din Liga a IV-a

8 august 2012 14:290 comments

Viitorul Unirea a renunţat, în această săptămână, la locul din Liga a IV-a, anunţându-şi intenţia de a participa sezonul viitor în Liga a V-a. Mai mult, şefii echipei din Unirea au planuri mari, aceştia intenţionează ca cel mai „bătrân” jucător să fie în vârstă de maxim 23 de ani.
Viceprimarul comunei Unirea, Andrei Vincze, unul dintre principalii susţinători ai echipei de fotbal, a mărturisit că s-a săturat să tot investească pentru ca performanţele echipei să nu crească.
„Am renunţat, dar nu din cauze financiare. Noi dorim să punem baze pe copii, facem selecţie pentru copii pe 18, 19, respectiv 20 august. Nu sunt probleme financiare. Vom face fotbal de plăcere, oricum nu putem face mai multă performanţă de Liga a IV-a. De 8 ani de zile în Liga a IV-a, nu am performanţă, satisfacţie şi e mai bine să continuăm aşa”, a declarat Andrei Vincze, viceprimarul comunei Unirea.
Aşadar, echipa Viitorul Unirea nu a renunţat la loc din pricina problemelor financiare. Gruparea Viitorul Unirea a reuşit să trimită un fotbalist la echipa „fanion” Unirea Alba Iulia. Acesta este portarul Bogdan Clipici.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com