Voinţa Sibiu – Unirea Alba Iulia 1-1

22 august 2012 14:300 comments

Unirea Alba Iulia continuă seria jocurilor pozitive. Miercuri dimineaţă, echipa pregătită de Stelian Gherman a obţinut scor egal 1-1 cu Voinţa Sibiu, după ce, la pauză, sibienii conduceau cu 1-0, graţie golului marcat de Daniel Tătar.
Daniel Tătar a deschis scorul în minutul 29, din lovitură liberă de la 20 de metri. În vreme ce „alb-negrii” au egalat prin Ion Barna, acesta a egalat în urma unei bâlbâieli în defensiva sibiană.
„Sper să jucăm cât mai bine şi în campionat. Mai avem multe lucruri de pus la punct, dar, treptat, banca tehnică a început să le rezolve. Şi astăzi am dominat meciul de la un capăt la altul, dar păcat că nu înscriem”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedinte executiv FC Unirea Alba Iulia.
Unirea Alba Iulia: Pascal – Schuller, Potopea, Bumbac, Bucurică – Petrescu, Oprea, Găldean, Istrate, Oară, Benga. Au Mai jucat: Fulea, Man, Moga, Ion Barna, M.Găldean, Coţolan. Nu au jucat: Ianc şi Mureşan (accidentaţi).
Sâmbătă, de la ora 10:00, pe Stadionul „Cetate”, Voinţa Sibiu va veni la Alba Iulia pentru o nouă partidă amicală cu echipa lui Gherman.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com