Volei Alba Blaj a ieşit din lupta pentru locul 5 după înfrângerea contra echipei CSM Lugoj cu scorul de 2-3

31 martie 2013 19:200 comments

volei-alba-blaj-300x189Volei Alba Blaj a pierdut duminică seara a treia partidă din play-off-ul Diviziei A la Volei Feminin contra echipei CSM Lugoj cu scorul de 2-3 (25-22, 25-19, 23-25, 19-25, 12-15). În urma acestei înfrângeri Volei Alba Blaj iasă din lupta pentru locurile 5-6 şi implicit nu va mai putea reprezenta România în cupele europene acest sezon. Meciul din Sala “Timotei Cipariu” a fost urmărit de 700 persoane care au încurajat echipa.

Se pare că ultimul meci din play-off nu a fost la fel ca şi primul care a fost câştigat de blăjence cu scorul de 3-0. Deşi au condus cu scorul de 2-0, CSM Lugoj a revenit şi a reuşit să câştige partida cu 2-3.

“Un meci care l-am avut la 2-0 în mână şi ne-am crezut prea repede câştigători, CSM Lugoj a luptat până la sfârşit şi a crezut în şansa ei. Se dovedeşte în viaţă că dacă crezi până la capăt se poate să întorci orice rezultat. Felicitări pentru publicul care a venit din Lugoj şi pentru publicul nostru care ne-a încurajat. Asta este, voleiul merge mai departe chiar dacă am pierdut astăzi. Visurile de a juca în cupele europene se opresc aici şi sperăm să terminam pe locul 7.” a declarat preşedintele clubului, Sergiu Ştefănescu.

În legătură cu schimbarea antrenorului Branko Gajic, Sergiu Ştefănescu a zis: “Deciziile nu se iau la cald, o sa avem o discuţie şi o să vedem ce va fi de făcut. Este o înfrângere dureroasă, dar deciziile se iau la rece”

Cu această ocazie preşedintele Sergiu Ştefănescu a transmis un mesaj catolicilor şi echipei CSU. “Echipa de volei urează paşte fericit catolicilor şi dorim mult succes echipei de baschet CSU care are mâine un meci important şi speram ca la anul ambele echipe să participe în cupele europene”.

CSM Blaj a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Irina Alexandru, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Laura Mastahac, a mai intrat Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Alexandra Ciontoş.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com