Ziua porţilor deschise la Baza Sportivă Constructorul

18 aprilie 2013 13:150 comments

cupa-sperantelor-2011Conducerea Clubului sportiv „Constructorul” Alba Iulia în cadrul programului „Sportul – Izvorul Sănătăţii”, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba va organiza duminică, 21 aprilie la baza sportivă Constructorul din Alba Iulia (situată la 1 km de cetate spre Pâclişa) ample activităţi sportive şi de agrement pentru persoane de toate vârstele.
Programul „Sportul – Izvorul Sănătăţii”cuprinde activităţi sportive şi de agrement din luna mai până în luna octombrie: tenis de masă, minifotbal, tenis cu piciorul, minigolf, badminton, pescuit sportiv la care sunt invitaţi să participe persoane de toate vârstele.
În ziua de 21 aprilie, intrarea în baza sportivă va fi gratuită, iar cei care doresc să practice sport vor beneficia de reducere de până la 50%.
Baza sportivă oferă condiţii civilizate şi o ambianţă plăcută şi liniştită pentru a petrece timpul liber practicând sportul preferat.
Aşadar baza sportivă vă aşteaptă duminică la o zi a porţilor deschise între orele 9.30 şi 15.00. Detalii pot fi oferite la numărul de telefon 0258 833 967.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com