FCM Turda – CS Zlatna 2-3 (1-2)

7 martie 2012 16:163 comments

CS Zlatna dă semne clare de revenire. După “duşul rece” pe care l-au primit din partea echipei Sparta Mediaş, elevii lui Dorel Mureşan s-au impus cu 3-2, în faţa echipei FCM Turda, grupare care a învins-o pe Unirea Alba Iulia. Pentru CS Zlatna au marcat Suciu, Câmpean şi Lăcătuş.
Trupa pregătită de Dorel Mureşan începe să-şi intre în formă. După victoria de la Turda, pentru CS Zlatna poate începe în linişte returul. După ce au fost conduşi cu 1-0 încă din minutul 4, CS Zlatna a reuşit să întoarcă rezultatul prin Suciu. Acesta a marcat în minutul 9, graţie unei pase excelente primite peste apărarea turdenilor. Acesta a înscris cu un şut puternic de la 16 metri. Alin Câmpean a dus CS Zlatna în avantaj, în urma unui contraatac-şcoală, fostul dinamovist finalizând pentru 1-2, scor ce a vea să fie înregistrat pe tabelă la pauză. Al treilea gol al aurarilor a fost marcat după pauză, de Lăcătuş, tot în urma unui contraatac.
”Nu a fost nici o cădere, aşa sunt jocurile de pregătire. Poate şi atitudinea lor a fost alta astăzi. În mare, echipa este în grafic. Eu mă aşteptam la asta, ei nu se cunosc, deocamdată echipa este sigur pe drumul cel bun”, declarat Dorel Mureşan, antrenor principal CS Zlatna.
CS Zlatna a intrat în teren cu: Târziu – I.Marian, H.Marian, Kiraly, Toma – Kopandy, Lăcătuş, Morar, Drăgan – Suciu, Câmpean. Au mai intrat: Cocârcă, Dîrjan, Pop, Man, Sucală, Tămăşan, Gavrilă, Mânecan.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com