De Zilele Oraşului se poate circula fără bilet cu atobuzul supraetajat

24 mai 2012 14:570 comments

Autobuzul supraetajat al Societăţii de Transport Public Local va circula gratuit de Zilele Oraşului, în perioada 25-27 mai, pentru toţi cetăţenii municipiului Alba Iulia şi pentru oaspeţii care vor vizita oraşul cu acest prilej. Între 25 şi 27 mai 2012, STP nu va percepe preţul tichetelor de călătorie pentru cei care folosesc acest autobuz, dorind să se alăture în acest fel efortului Primăriei Alba Iulia de a organiza aceste eveniment foarte important pentru comunitate.
”Aşa cum facem de fiecare dată, vom acoperi foarte bine toate traseele astfel încât lumea să poată ajunge fără probleme în zonele în care se vor desfăşura manifestările dedicate oraşului. Pentru turiştii care vor veni cu trenul vom asigura transportul de la gară astfel încât să nu existe timpi morţi sau perioade îndelungate de aşteptare. De asemenea, în aceste zile, autobuzul supraetajat va circula gratuit pe toate rutele. Sperăm să fie vreme frumoasă şi cât mai multă lume să se bucure de surprizele pregătite de organizatorii evenimentelor”, a declarat directorul STP, Stelian Nicola.
Autobuzul va circula pe rutele obişnuite, conform orarului normal de circulaţie. Pentru celelalte mijloace de transport, un bilet costă 1,8 lei şi este valabil o oră pe toate traseele STP, indiferent de numărul de autobuze sau linii schimbate. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com