Cornel Comşa nu mai este preşedinte al PP-DD Alba

22 iulie 2012 15:440 comments

Liderul PP-DD Alba, Cornel George Comşa, şi-a depus la sfârşitul săptămânii trecute, mandatul de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Alba, în cadrul unei reuniuni a liderilor naţionali ai PP-DD. Demisia lui Cornel Comşa este una surprinzătoare şi vine cu doar câteva zile înainte de şedinţa consiliului local Alba Iulia, în care PDL va încerca schimbarea din funcţie a viceprimarului liberal Simone Albani, cu ajutorul consilierilor PP-DD.
Cornel Comşa a preluat PP-DD Alba la începutul lunii martie a acestui an, l-a restructurat şi l-a adus la un rezultat foarte bun, 12,74 % dintre consilierii locali şi judeţeni fiind aleşi dintre candidaţii PP-DD. Acest rezultat plasează organizaţia Alba pe locul 5 la nivel naţional. Până la organizarea unor noi alegeri, Simona Man, va asigura interimatul pentru poziţia vacantată de Comşa.
“Am parcurs împreună cu colegii mei un drum extenuant dar fructuos, am reuşit să câştigăm 84 de poziţii de consilieri locali şi judeteni şi ne-am consolidat în judeţul Alba ca o forţă politică relevantă, care are un cuvânt de spus, începând de la Consiliul Judeţean şi până la oraşele şi comunele în care am câştigat unul sau mai mulţi consilieri. În perioada imediat următoare, colegii mei vor întări toate organizaţiile locale, vor acoperi cele câteva localităţi în care nu avem încă echipe solide şi ne vom pregăti serios pentru alegerile generale care se apropie. Toţi aleşii locali PP-DD din judeţ vor fi convocaţi, în cel mai scurt timp, pentru a se contura o linie strategică şi de acţiune care să ducă la un rezultat bun în alegerile parlamentare. Doamna preşedinte Simona Man preia interimatul unei organizaţii solide, cu membri serioşi şi disciplinaţi care respectă ierarhia de partid şi nu derapează sub influenţe politice ori de altă natură”, a declarat Cornel George Comşa.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com