Simion Crețu va reprezenta PNL Alba în comisia de regionalizare a PNL

22 martie 2013 09:050 comments

cretu site

Joi seara în cadrul comisiei Biroului Permenent Județean al PNL Alba, vicepreședintele partidului Simion Crețu a fost propus pentru a reprezenta interesele județului Alba în Comisia pentru Regionalizare recent înființată de Partidul Național Liberal. Această comisie a fost înființată recent la nivelul PNL și este condusă de prim vicepreședintele PNL Klaus Iohannis, care este și primarul Sibiului.
Comisia are rolul de a redacta punctul de vdere al PNL privind reorganizarea administrativ teritorială a României.Comisia funcţionează în paralel cu comisia guvernamentală condusă de Liviu Dragnea (PSD) şi va realiza un punct de vedere pe tema regionalizării care va fi transmis conducerii USL.

Potrivit conducerii partidului, grupul de lucru din cadrul PNL se va întâlni săptămânal şi ar trebui să realizeze în maximum trei săptămâni un punct de vedere care va fi transmis conducerii USL. Din acesta comisie fac parte numeroși lideri ai organizațiilor județene.

“Considerăm că Simion Creţu este unul dintre cei mai buni specialişti pe care în avem pe teme de dezvoltare regională, cu experienţă în domeniu şi poate oferi un punct de vedere profesionist. Am hotărât să-l propunem pentru comisia de regionalizare din partea PNL Alba”, a declarat purtătorul de cuvânt al organizaţiei liberale, Florin Roman.

Trebuie spus că Simion Crețu este de an  buni directorul ADR Centru, fiind o voce foarte puternică la nivelul Regiunii Centru și va avea misiunea de a-i convinge pe colegii liberali că Alba Iulia merită să fie capitala Regiunii Centru.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com