Galatasaray Istanbul – Volei Alba Blaj, sferturile de finală!

6 februarie 2019 07:198 comments

Miercuri, ora 18.00 – Galatasaray Istanbul – Volei Alba Blaj, sferturile de finală

a Cupei Cev la volei feminin.

 

Volei Alba Blaj va întâlni, miercuri, de la ora 18.00, în deplasare, formația Galatasaray Istanbul, în prima manșă a sferturile de finală a Cupei CEV la volei feminin.

Din păcate, pentru supoterii echipei din “Mica Romă”, partida de mâine, din Turcia, nu va televizată.

Returul va avea loc dintre cele două, va avea loc, săptămâna viitoare, marți, 12 februarie, ora 17.00, în Sala “Transilvania” din Sibiu.

Dacă va trece mai departe , în semifinalele competiției, Volei Alba Blaj va întâlni câștigătoarea din dubla Știința Bacău – VK UP Olomouc (Cehia).

În 2018, Volei Alba Blaj învingea, în sala Polivalentă din București, în semifinalele celeilalte competiții importante din voleiul feminin, Champions League, pe … Galatasaray.

La un distanță, echipa antrenată de Darko Zakoc încercând o nouă minune și bucurie pentru sportul din Alba. De data asta, echipa din “Mica Romă” vizează calificarea în semifinalele Cupei CEV.

După ce a fost eliminată în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la volei feminin, de formația germană Allianz MTV Stuttgart ( 15 -7 în setul de aur).

Înfrângerea nu având un gust așa amar, Volei Alba Blaj s –a calificat în optimile de finală ale Cupei CEV. Aici echipa din “Mica Romă” a trecut în două manșe (tur/retur) cu același scor 3 –0, de formația cehă VK Prostejov.

Galatasaray Istanbul a trecut în optimi de Yenisei Krasnoyarsk , din Rusia, cu scorul de 3 – 1, după ce în tur rusoiacele, s –au impus pe propriul teren, cu scorul de 3 – 2.

Programul celorlalte „sferturi”

Marți, 5 februarie : Știința Bacău – VK UP Olomouc (Cehia).

Miercuri, 6 februarie: Yamamay e-work Busto Arsizio- ASPTT Mulhouse VB (returul pe 14 februarie)
Joi, 7 februarie: Svietelsky Bekescsaba – Saint Raphael Var VB ( returul pe 13 februarie).

Sorin Giurcă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com