Speranţe de fotbal pe Cetate: Sponsorizare pentru continuarea activităţii grupelor de juniori şi copii

6 august 2013 13:250 comments

Unirea meci 358Avem speranţe din nou să avem fotbal pe Cetate. Consilierul PNL, Gabriel Pleşa a declarat în cadrul unei conferinţe de presă faptul că prin grija unor sponsori, ce vor să rămână anonimi, s-a rezolvat situaţia financiară pentru ca măcar grupele de copii şi juniori ai clubului Unirea să-şi continue ctivitatea. Acesta a spus că deşi asocierea dintre Primăria Alba Iulia şi CJ Alba nu s-a realizat câţiva sponsori inimoşi găsiţi cu ajutorul vicepreşedintelui CJ Alba, Florin Roman s-a reuşit strângerea sumei de 300.000 de lei din totalul de 400.000 de lei din cât este necesar ca grupele de copii şi juniori ai Unirii Alba Iulia să participe în sezonul competiţional 2013-2014. Pleşa a adăugat că restul sumei aproximativ 100.000 lei vor veni din cota pe care clubul o va primi de la FC Vaslui în urma transferului lui Nicuşor Stanciu, jucător format de Unirea, la Steaua. Singura problem ă care mai rămâne este prelungirea sau încheierea unui nou contract de comodat, a clubului cu administraţia locală din Alba Iulia, în ce priveşte stadionul şi baza sportivă de pe Cetate, care expiră în data de 23 septembrie
„Contractul de comodat se încheie în data de 23 septembrie, în această lună încercăm să intram în regrupare să încheiem un alt contract de comodat cu echipele de copii si juniori sau să vorbim cu juriştii să facem alt contract. Pentru ca acest lucru să fie dus la îndeplinire încercăm să strângem o majoritate în Consiliul Local. Este păcat să se risipească atâta munca, sunt toţi copii de contribuabili şi trebuie să fim atenţi şi la acest aspect. Speram ca la 90 de ani de la înfiinţarea clubului de fotbal să intrăm şi cu o altă echipă de seniori”, a declarat, consilierul local, Gabriel Pleşa.
Pleşa a spus că în urma unor discuţii cu părinţii juniorilor de la Unirea aceştia s-au arătat nemulţumiţi din cauza faptului că unii dintre sportivi au avut ocazia să plece la alte echipe, dar nu au dat curs acestor oferte pentru că au vrut să joace pentru echipa de seniori de la Unirea Alba Iulia. Părinţii spun că la Alba Iulia există condiţii bune de antrenament, dar lipseşte voinţa politică şi că nu este vina copiilor pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut. Tot părinţii, în atenţia politicienilor, au adus aminte de turneele câştigate de juniori, în Spania, Ungaria şi în ţară şi de ambiţia antrenorilor care au continuat pregătirea fără să fie plătiţi.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com