Si-a facut dreptate cu pumnii!

15 aprilie 2019 17:260 comments

i

Reţinut de poliţişti     

 

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr din Vinţu de Jos care este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice şi lovire sau alte violenţe. Acesta l-a agresat pe un cetăţean care i-a atras atenţia cu privire la faptul că circulă cu viteză prea mare în apropierea unor blocuri de locuinţe din Alba Iulia.

 

În seara zilei de 14 aprilie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetățean din municipiu, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

 

Se pare că, în timp ce se afla în apropierea unui bloc de pe strada Poligonului din Alba Iulia, reclamantul i-ar fi atras atenţia unui tânăr aflat la volanul unui autoturism, cu privire la faptul că ar trebui să circule cu viteză mai mică, în apropierea blocurilor de locuinţe, unde, de altfel, erau prezenţi mai mulţi cetăţeni şi copii.

 

După aproximativ 5 minute, şoferul atenţionat s-ar fi întors în zonă şi, în urma unor discuţii contradictorii avute cu reclamantul, i-a aplicat acestuia din urmă mai multe lovituri, cu pumnii, în zona capului.

 

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi cu ajutorul indiciilor oferite de victimă, agresorul a fost identificat. Este un tânăr de 34 de ani, din comuna Vinţu de Jos, faţă de care poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi pe care l-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore.

 

În cursul zilei de azi, 15 aprilie, tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com