Un tânăr pensionar numit de Guvernul Câțu ca subprefect de Alba!

3 martie 2021 11:460 comments

„Câinii latră, caravana trece”, cum ar spune o vorbă din popor. Viitorul subprefect de Alba din partea USR este de departe unul dintre cei mai fericiți foști și viitori bugetari. Dar este și poate cel mai tânăr pensionar care va cumula pensia cu salariul. Toate de la stat…

Viorel Rașcovici, din partea Alianței USR-PLUS Alba, a fost numit chiar astăzi de către Guvernul Câțu pentru a ocupa funcția de subprefect al județului. Una dintre cele două, întrucât UDMR a primit și el un post. Practic județul Alba va reveni la structura cu 2 subprefecți, însă în plus se mai adaugă și un post de secretar general al Instituției Prefectului.

Cine este Viorel Rașcovici?

Absolvent al Școlii Militare de Subofițeri activi Câmpina, dar și al Facultății de Drept – Academia de Tehnoeconomie și Cooperare Româno-Americană București, a urmat numeroase cursuri de specializare, printre care poliție judiciară, ordine-publică mediu urban, psihologie judiciară, drepturile omului și rezolvarea conflictelor. A fost polițist cu funcție de conducere în IPJ Alba, iar din octombrie 2020 este consilier local USR PLUS Comuna Cergău, Alba.

Prefectura Alba caută producători locali!

Cu un astfel de cumul de funcții, este de așteptat ca în lunile următoare Prefectura Alba să iasă pe SEAP sau chiar cu atribuire directă a unui contract destinat producătorilor de frunze… Pentru că vor avea cel puțin 3 angajați pregătiți să satisfacă orice pretenții în domeniul “tăiat frunză la câini”. Chiar dacă nu este încă omologat ca și cod CAEN, cei doi subprefecți și secretarul general ar putea fi modelul perfect, de dicționar, pentru această activitate esențială pentru sistemul bugetar din România.

Revoluția bunei guvernări a început! Țineți-vă bine! Următoarea stație… peste 3 ani!!!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com