UTA Arad – Unirea Alba Iulia, 1-0

26 aprilie 2012 15:210 comments

Unirea Alba Iulia a acumulat al şaselea joc fără victorie la Arad şi se îndreaptă anevoios spre zona ”nisipurilor mişcătoare”. Stelian Gherman nu a găsit nici la Arad formula câştigătoare de punct sau puncte şi Unirea a pierdut cu 1-0, în faţa ”Bătrânei Doamne” din Arad.
Partida de la Arad a fost una modestă, lipsită de prea multe ocazii de poartă, cu o echipă a Unirii care a avut un singur şut pe spaţiul porţii, în prima repriză. În minutul 44, UTA Arad a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Mara l-a învins pe Pascal, după ce Ionuţ Șerban l-a faultat pe Bucur în careu.
Repriza secundă a început tot în nota de dominare a echipei din Arad, UTA fiind mai mereu la timona jocului. Singurul unirist care a ieşit la rampă în partida de la Arad a fost portarul Pascal, care i-a salvat din nou pe unirişti de la primirea altor goluri.
Unirea: Pascal (cpt.) – Oltean, I. Şerban, Potopea, Schuller – Negură, Ciofu, M. Petrescu, Ianc – M. Oprea, Oară Rezerve: Lasc – Florea, Contor, I. Grozav, Pleniceanu, Militaru, Pecarov. Antrenor: Stelian Gherman.
Gherman i-a lăsat pe bancă pe Pleniceanu, Militaru, Pecarov şi Florea.
Antrenorul Stelian Gherman a folosit un prim unsprezece surprinzător la Arad, în partida cu UTA. Acesta a jucat mijlocaş dreapta cu Negură, deşi Oară era un obişnuit al acestui post. Pe posturile de mijlocaşi centrali, Stelian Gherman i-a utilizat pe Ciofu şi Petrescu, cu toate că pe bancă i-a lăsat pe Pleniceanu, titular de drept al postului de mijlocaş central şi Dragoş Militaru, fotbalist folosit în acest retur. În atac, Gherman a mizat pe Mircea Oprea şi Claudiu Oară, avându-l suspendat pe Mureşan, iar rezervă a rămas Dejan Pecarov, un alt titular incontestabil în atacul Unirii.

l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com