Bătaia violentă, ultimul argument electoral al PDL Jidvei

14 mai 2012 14:520 comments

Sâmbătă, 12 mai a.c., în jurul orei 22:00, pe raza localităţii Bălcaciu, com. Jidvei, unul din candidaţii USL la postul de consilier local a fost victima unei agresiuni violente. Domnul Borcea Alexandru, care se deplasa cu bicicleta, a observat un grup de membri PDL pe care i-a salutat şi cu care a intrat în dialog. “Am salutat iar unul dintre ei mi-a raspuns la salut. Apoi i-am întrebat în gluma de ce nu îşi fac campanie ziua, să îi vadă lumea. După care am fost trântit de pe bicicletă de candidatul la consiliul local din partea PDL, Radu Rozmov. Împreună cu candidatul PDL la funcţia de primar al comunei Jidvei, Alin Trif (actualul viceprimar) şi candidaţii la Consiliul Local Jidvei, din partea PDL, Ovidiu Cojocariu şi fostul primar al comunei, Ioan Horhat, acesta a tăbărât asupra mea, aplicându-mi mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. După ce m-au bătut bine au plecat”, a declarat Borcea Alexandru.
În cursul zilei de 14 mai a.c., victima s-a prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Alba, care a eliberat certificatul medico-legal ce constată: “La baza hemitoracelui stâng… placard echimotic brun-roşcat pe o suprafaţă de 6/5 cm cu tumefiere marcată a ţesuturilor din jur. Sub sprânceana stângă ţesuturile sunt tumefiate cu tegumentul de culoare violacee. Acuză dureri la nivelul hemitoracelui stâng, accentuate de mişcările respiratorii. Numitul Borcea Alexandru prezintă semne de leziuni corporale care s-au putut produce prin lovire cu corpuri contondente. Leziunile descrise necesită 7-8 zile îngrijiri medicale dacă nu se pun în evidenţă fracturi”.
Tot în cursul zilei de 14 mai a.c., domnul Borcea Alexandru a depus plângere penală împotriva agresorilor din PDL Jidvei.
USL Alba solicită tragerea la răspundere în regim de urgenţă a agresorilor, având în vedere faptul ca unii dintre ei sunt recidivişti în agresiuni, cum este cazul fostului primar, Ioan Horhat. USL Alba respinge categoric folosirea forţei ca “argument politic”, şi sperăm că astfel de incidente să fie singulare şi nu generale.
Biroul de presă al USL Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com