Teanu Popa, dorit la HC Alba Sebeş

11 iulie 2012 16:160 comments

Handbalistele de la HC Alba-Sebeş se vor reuni, miercuri, pentru demararea pregătirilor pentru noul sezon competiţional. Obiectivul fixat de conducerea echipei este accederea în Liga Naţională de handbal, scop ratat în sezonul precedent.
Echipa din Sebeş se va bucura de sprijinul Primăriei din Sebeş şi al Consiliului Judeţean Alba. În sezonul viitor, echipa va fi pregătită, cel mai probabil, de Seviştean (Teanu) Popa, antrenor care va reveni alături de formaţia la care a cunoscut mari satisfacţii în handbalul românesc.
”Am făcut propunerea să revină la Sebeş, deoarece este de aici şi să nu mai căutăm antrenor în stânga şi în dreapta. Să beneficiem de antrenorii care ar trebui să stea în Sebeş şi sunt la o anumită vârstă la care le e greu să mai facă performanţă departe de casă”, a declarat Virgil Costea, preşedinte HC Alba-Sebeş.
Antrenorul Seviştean Popa a acceptat oferta de a reveni la Sebeş. Cel mai probabil, acesta va fi ajutat de Octavian Achimescu şi Alexandru Weber.
”A acceptat în principiu, va colabora cu Octavian Achimescu şi cu Alexandru Weber, pentru că el este legat până în august de Campionatele Mondiale de Junioare din Muntenegru. Un răspuns categoric nu am primit, domnul primar i-a dat două grile de gândire, dar cred că în final totul va fi bine”, a mai spus Virgil Costea.
În această perioadă, au părăsit echipa Roxana Lopătaru, sportivă al cărei împrumut a expirat şi care este în continuare la HC Alba-Sebeş, dar şi portăriţa Edith Cochici, care a ales să-şi continue studiile în Franţa, unde va evolua pentru o echipă de amatori.
În acest moment, echipa din Sebeş are în cont peste 4 miliarde lei vechi, bani ce ar ajunge pentru buna desfăşurare a turului de campionat.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com