FAPTUL DIVERS

28 septembrie 2021 08:340 comments

DECAT SA FIE DAT AFARA, PREFERA SA DEMISIONEZE!

Liberalul Adrian Oros a anunţat marţi dimineaţa că îşi va depune demisia din funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, relatează Agerpres. Adrian Oros a fost singurul ministru din actualul executiv care l-a susţinut deschis pe Ludovic Orban pentru şefia Partidului Naţional Liberal. Raluca Turcan abia asteapta sa-I ia locul! La fel ca Monica Tatoiu, Raluca este experta in orice!

ORGANIZATIA PATRU LABUTE I-A CONVINS PE COREENI!

Președintele sud-coreean, Moon Jae-in, a sugerat luni că este momentul să fie interzis consumul de carne de câine. Această practică tradițională din țara asiatică, criticată de mai multe ori la nivel internațional, este tabu în rândul tinerilor, iar activiștii pentru drepturile animalelor pun o presiune tot mai mare pe autorități, potrivit The Guardian. Pisicile din Coreea au suferit atacuri de panica la aflarea stirii!

NICUSOR ZICE SA NU CONTAM PE EL

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că tot ce s-a făcut anul acesta în privinţa sistemului de termoficare se va vedea începând cu iarna următoare, însă în iarna care vine va fi „puţin mai bine decât anul trecut”, dar mulţi bucureşteni o să aibă acelaşi disconfort, informează Agerpres. Vorba cantecului:E bine, bine, e foarte bine! Dar se poate si mai bine!

MULTI, DAR PUTINI!

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, la conferinţa de semnare a PNRR-ului României, că urmează să se întâlnească în această săptămână cu premierul pentru a reevalua campania de vaccinare în vederea „repunerii pe roate”. Iohannis: „Dați-mi voie însă să mai spun ceva despre vaccinare. La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. E păcat că sunt așa puțini!”Cum bine spunea Einsteim, totul e relativ si curgerea timpului depinde de ce parte a usii de la veceu te afli!

LASATI-L PE KIM IN PACE/UNA STIE, UNA FACE!

Coreea de Nord a tras marţi un „proiectil” în mare, chiar în momentul în care ambasadorul său la ONU a declarat că țara are „dreptul legitim” de a testa arme în faţa „politicii ostile” a Statelor Unite şi Seulului, relatează AFP. Din fericire pentru americani, pana la ei e cale lunga!

JULIEN NU-L VREA PE VASILICA!

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş susţine că, deşi întâlnirea de parafare a PNRR cu şefa Comisiei Europene este găzduită de „Florin Cîţu, încă premier”, meritele pentru aprobarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă „sunt ale tuturor celor care muncesc pentru o Românie modernă”. Acesta a cerut din nou că „este momentul ca noul preşedinte PNL să vină cu o propunere de prim-ministru, alta decât Florin Cîţu”.O sa plece BABA RADA SI O SA VINA RADA BABA!

ROMANIE, NU FI TRISTA / ALTA CALE NU EXISTA!

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, după anunțul privind aprobarea PNRR al României, că el garantează implementarea tuturor reformele și investițiilor asumate în Plan. „Altă cale nu există. Nu mai putem sta pe loc, în timp ce întreaga lume se dezvoltă”, a mai spus Cîțu.Ultimii treizeci de ani arata ca PUTEM!

DEGEABA FACI FACULTATE DACA NU TE VACCINEZI!

Ministerul Sănătății a publicat, luni, în transparență decizională, proiectul de Lege privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private. Potrivit documentului, personalul medical din spitalele publice și private va fi obligat să prezinte dovada vaccinării sau a testării. În cazul în care nu este prezentat certificatul verde, se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile, după care contractul încetează de drept.Foarte bine! Romania avea si asa prea multi medici! Sa mai plece si prin alte tari, cum bine spunea Basescu!

SE CEARTA TUSEA CU JUNGHIUL!

Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș lansează o serie de acuzații la adresa modului în care se desfășoară turul al doilea al alegerilor pentru conducerea formațiunii, după ce Dan Barna, contracandidatul său, Dan Barna, l-a numit „om al sistemului”.Ca intotdeauna, amploarea luptei e proportionala cu marimea ciolanului!

CIOLACU NU-L VREA SUSPENDAT PE IOHANNIS!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că PSD nu consideră oportună declanşarea de către partid unui proces de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, el argumentând că România se confruntă cu o criză sanitară şi cu una economică. Ciolacu afirmă că nu s-a creat “o masă critică în Parlament” pentru un astfel de demers. “Cred că nici Orban nici domnul Barna sau domnul Cioloş nu vor iniţia un astfel de demers”, adaugă el.Iohannis poate in continuare dormi linistit la Cotroceni!

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com