PLUS Alba isi scoate oamenii la inaintare

17 septembrie 2019 19:020 comments

Oameni din PLUS. Alina Elena Inurean, coordonatorul comunităţii PLUS Alba Iulia – Micești – Orizont

PLUS (Partidul Libertate, Unitate, Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

            Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David – CV împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz – CV.

            PLUS este diferit de toate celelalte partide, de la interdicțiile de cumulare a unor funcții publice de conducere cu cele de conducere în cadrul partidului, la modul său de organizare în comunități locale, care delimitează geografic, cartiere, sate sau comune, iar social, grupuri de oameni de la 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare, avem garanția că în PLUS, puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

            Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Alina Elena Inurean-CV a fost ales la conducerea uneia dintre primele comunități, care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS Alba Iulia – Micești – Orizont.

            Alina Elena Inurean este asistent medical generalist cu specializări în anatomie, farmacologie, comunicare profesională, biochimie și educație pentru sănătate și s-a înscris în PLUS pentru a încerca să facă ceea ce ține de ea pentru o schimbare.

            ,,Odată cu inițiativa “Fără penali” am simțit că a venit momentul și am decis să fac pasul în față și să îmi asum răspunderea unei acțiuni pentru binele comun. Formarea partidului PLUS a însemnat, pentru mine, găsirea cadrului optim în care să îmi pot exprim concret ideile și să muncesc împreună cu persoane care aveau, ca și mine, nu doar dorința de schimbare în bine, ci și revolta împotriva unui sistem dovedit corupt și care trebuie să înceteze a mai exista. Personalitățile implicate în crearea PLUS, în special domnii Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu, au reprezentat pentru mine garanția morală că PLUS va fi diferit în sensul bun al cuvântului. Modul de organizare internă a partidului, faptul că fiecare voce contează, atitudinea și personalitățile colegilor deja înscriși în partid, m-au determinat să fac acest pas. Știu că, devenind membru PLUS, am făcut acea mică schimbare pe care un om o poate face singur și care, prin asocierea cu alte astfel de mici schimbări, pot face lumea mai bună”, explică Alina Elena Inurean.

            Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile  care trebuie rezolvate; propunerile fiecărui român.

            Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

            Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

            Pentru înscrierea în PLUS Alba, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. Și indiferent dacă  vrei să devii membru PLUS sau parte din Platforma România 100, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor 16, în fiecare zi de joi, de la ora 19.00.

            Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com