CS Universitatea, la a treia înfrângere consecutivă

16 octombrie 2012 16:160 comments

Fetele pregătite de Tomas Bilek nu s-au regăsit nici la Arad. Echipa din Alba Iulia a pierdut cu 74-48 (pe sferturi, 22-14, 15-13,18-7 şi 19-14) şi are trei înfrângeri consecutive, iar modul în care echipa din Alba Iulia a cedat jocul de la Arad a dus cu gândul la echipa de acum două sezoane, când nu existau straniere în lot şi nici investiţii majore.
Fetele nu au rezistat nici măcar un sfert, iar ICIM Arad a făcut legea pe teren, aplicând cea mai drastică înfrângere echipei din Alba Iulia de când este Tomas Bilek antrenor.
Pe final, ICIM Arad şi-a permis să folosească junioarele în jocul cu echipa lui Bilek, formaţie care îşi anunţa candidatura la locurile 1-4 înaintea acestui sezon.
Pentru CS Universitatea au marcat: Eni Laza 12, Amanda Thompson 9, Becca Tobin 9, Jovana Vukoje 9, Tereza Brantlova 5, Ildiko Nagy 2, Laura Papp 2.
Prestaţia fetelor de la meciul cu CSM Satu Mare i-a deranjat pe cei din „Gruppo Arnsberg”. Aceştia au acuzat viaţa extrasportivă a fetelor de la CSU Alba Iulia. În runda următoare, CSU Alba Iulia va juca pe propriul teren cu Olimpia Braşov.
După a treia înfrângere consecutivă în campionat, Petru Eleş vede această săptămână ca pe cea mai neagră din istoria recentă a clubului.
„Din păcate e cea mai neagră săptămână din istoria recentă a clubului. Am avut ghinionul unei trageri la sorţi total nefavorabilă şi nu am putut face faţă. Campionatul e lung, au fost două meciuri pierdute, totuşi, în deplasare trebuie să ne redresăm. Eu în continuare cred că obiectivul este în continuare de atins. Nu văd nicio echipă care să facă faţă acestor trei echipe. Satu Mare şi Arad joacă mai bine decat Târgovişte”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.
Cel mai probabil, CS Universitatea nu va mai pierde în acest sezon, deoarece fetele lui Bilek mai au de disputat două jocuri dificile cu BC Danzio Timişoara şi BC Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com