Anca Bunea, legitimată de CS Unirea Alba Iulia

15 februarie 2012 16:360 comments

CS Unirea Alba Iulia a obţinut, duminică, dubla legitimare a atletei Anca Bunea. Clubul condus de Marius Anghel va împărţi rezultatele atletei cu CSS Mediaş, iar pe viitor nu este exclus ca sportiva să îşi continue studiile la Alba Iulia, vizând în acest sens dubla legitimare pe ruta CS Unirea – CS Universitatea Alba Iulia.
Directorul Marius Anghel se declară mulţumit de ultima achiziţie făcută, iar aşteptările în ceea ce o privesc pe Anca Bunea sunt pe plan internaţional: ”Având în vedere valoarea sportivei, sperăm să avem mai multe prezenţe în arenele internaţionale. Ce aştept de la Bunea sunt performanţe internaţionale, pentru că la naţionale a realizat şi va realiza destule”.
Sportiva este încântată de noua ei legitimare cu CS Unirea, iar, în ceea ce priveşte viitorul, Anca Bunea ştie ce vrea de la noul său club. ”Pentru mine înseamnă foarte mult, pentru că am mai avut dublă legitimare şi cu , cred că e un pas foarte important în carieră, deoarece doresc să continui studiile la Alba Iulia”, a declarat Anca Bunea.
Anca Bunea este născută pe 4 august 1994 şi în prezent este elevă la Colegiul Tehnic “Mediensis” din Mediaş.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com