Unirea Alba Iulia s-a impus cu 3-1 în jocul cu FC Bihor

25 martie 2012 14:560 comments

Unirea Alba Iulia a debutat cu dreptul în faţa propriilor suporteri, în primul meci din retur, disputat pe propriul teren. După ce, la pauză, au condus cu 2-0, graţie reuşitelor lui Pleniceanu şi Oara, în repriza secundă alb-negrii au mai înscris o dată, din penalty. Orădenii au marcat şi ei, prin Diarra, astfel că partida de la Alba Iulia s-a încheiat cu scorul de 3-1.
Unirea Alba Iulia a debutat în forţă şi, în minutul doi, Pleniceanu a deschis scorul pentru Unirea, în urma unei lovituri libere executate excelent de Bogdan Bucurică.
Avea să fie 2-0 în minutul 34, când Bucurică l-a servit excelent pe Oara, care a pus capul pentru 2-0.
Alexandru Pleniceanu a marcat pentru 3-0 în minutul 78, în urma unei lovituri de la 11 metri pe care a executat-o în dreapta portarului orădean. Scorul final a fost stabilit în minutul 84, de Diarra. Acesta a înscris cu un şut la colţul lung.
”Am avut mari emoţii pentru acest meci, pentru că îmi era frică de noi, de atitudinea noastră cum va fi după o aşa pauză mare şi numai din acest motiv mi-a fost teamă. Eu cred că a fost un meci bun”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.
Unirea Alba Iulia : Pascal – Oltean, Schuller, Bumbac, Bucurică – Oară, Militaru, Pleniceanu, Petrescu, Florea, Mureşan. Rezerve: Lasc – Ianc, I. Grozav, I. Stan, Potopea, Ciofu, M . Oprea. Antrenor: Stelian Gherman.
FC Bihor: Fildan – Moraru, Diarra, Petrache, R. Lupu – Coroian, Selagea, Bârză, Bic, Florean – Şulea.
Rezerve: Avram – Birtalan, M. Popa, Sfârlea, Sorian, Zanardini, Mărkuş.
În urma acestei victorii, Unirea Alba Iulia a acumulat 26 de puncte, iar în runda următoare elevii lui Gherman se vor întâlni cu Alro Slatina. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com